Ny diktsamling ute på Smockadoll

I dagarna kom min tredje diktsamling, Jag hamras vaken av hundra tjälhål, ut på eminenta Smockadoll Förlag i Malmö. Det känns oerhört kul av en massa anledningar. Framför allt för att förläggare Kristian visade intresse när jag egentligen hade gett upp manuset sedan länge. Samma manus var för några år sedan på tapeten hos Bonniers, men sedan de kom med ett ändringsförslag för mycket, så gav jag fan i det. Jag fortsatte dock att läsa valda bitar ur manuset vid olika tillfällen.  Tydligen ett bra val…

68 sidor koncentrerade kring det nattliga ensamjobbet att leverera tidningar till hushåll på skånska slätten. Bilburen genom bokskog och nattradiosändningar. Arbetets mördande timglas och frustrationen över att aldrig nå fram. Med mera.

Finns hos de flesta nätbokhandlar, men såklart även tillgängligt via Smockadolls hemsida eller genom att kontakta mig.