Ny diktsamling ute på Smockadoll

Ny diktsamling ute på Smockadoll

I dagarna kom min tredje diktsamling, Jag hamras vaken av hundra tjälhål, ut på eminenta Smockadoll förlag i Malmö. Det har varit en lång och bumpig resa för detta manus. De första utkasten publicerades redan för flera år sedan, och lästes även från scen några gånger. Senare var manuset på Bonniers och vände några gånger, innan jag tröttnade på lektörernas krav/förslag. Jag fortsatte dock att läsa, bidra med texter ur manuset. Bland annat i antologin Jag har tänkt mycket på oss och våra utmattade kroppar (Föreningen arbetarskrivare 2018). Vid releasefesten för antologin på Poeten på Hörnet i Malmö, blev Kristian Carlsson på Smockadoll förlag nyfiken. Och detta är resultatet. Det känns som både ett avslut och en nystart. 

Boken kan beställas från förlaget, diverse bokhandlar på nätet, eller genom att kontakta mig personligen.